pintrest-pinspiration
Blogg, Inspiration

4 att följa på Pintrest

Jag älskar verkligen Pintrest! Närhelst jag får tid över så tar jag fram mobilen, scrollar i flödet och blir inspirerad. Det är så jäkla smart upplägg, att lätt kunna dela och spara bilder. Pintrest är perfekt när man ska starta upp eller kört fast i ett projekt. Också suveränt för att få fräscha tips på pyssel. Eller bara som vackert tidsfördriv… Hur som helst, jag tänkte dela med mig av mina fyra favorit pinnare!

 

GABRIELLA HOSKIN

Gabriella-hoskin-pintrest

Här finns en mängd fina anslagstavlor att följa, och mönstertavlorna är absolut fantastiska! Jag gillar också att hon lägger till nya pins ofta – så i mitt flöde finns alltid något nytt mönster från Gabriella.

 

LESLIE LOU

Lesslie-lou-pintrest

En toppenbra blandning av grafisk design: förpackningar, identitet, posters och lettering. Leslie Lou pinnar också regelbundet med en bra blandning.

 

DESIGN SEEDS

design-seeds-pintrest

Här sorteras alla anslagstavlor efter färger. Perfekt om behöver inspiration till (eller kört fast men en) färgsättning.

 

PATTERNBANK

Patternbank-pintrest

Oändligt med välsorterade mönster. Mönster på kläder, föremål, väggar eller tyger – här finns verkligen allt!

Det var alles. Fast såklart går det även bra att följa mig – KAISA ANDERSSON – för att få en blandning av allt ovan, plus en hel del pysselprojekt :)

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>