agda-studenttavling
Blogg

Agda Studenttävling 2880MIN

Nu är det dags igen för Agda studenttävling! Där deltagarna under 2880 minuter (48 timmar) utför ett specifikt uppdrag från ett större varumärke. Det utvalda varumärket hålls hemligt till dess att brieferna skickas ut den 5 mars kl. 16.00. Vinnarna presenteras under Agdagalan den 15 mars, på Louis De Ger  i Norrköping.

Under förra upplagan av Agda student var det BRIS som sökte ett koncept för att locka fler jourare. Förra årets vinnande bidrag kan ni se i min portfolio, och det gjordes tillsammans med Sandra Carlström, Petra Dryselius och David Gozzi.

 

Bakom kulisserna under Agda studenttävlning

Arbete pågar under Agda studenttävling

Arbete pågår! Här sitter vi i skolans lokaler och multitaskar.

Agda studenttävling brisfilm

Många spikar blev det! Och lite stressigt var det allt, ungefär sex timmar kvar till deadline här.

Agda studenttävling Petra och burktelefoner

Petra med burktelefonen

Jag tycker att det ger mycket att arbeta och prestera under tidspress, och resultatet blir att man blir mer effektiv under vanliga projekt också. Därför tycker jag att dessa tävlingar är toppen att ställa upp i. Så jag är peppad på att ställa upp igen. Inte för att vinna, även om det vore toppen att få gå på Agdagalan, men för att bli ännu mer effektiv.

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>