feat
Blogg, Dagen idag, Mönster och illustrationer

Dagens Promarkers krumelurer

Övning ger färdighet. Så jag försöker ta mig tid att rita någonting varje dag. Ibland är det svårt att unna dig den tiden, det finns så mycket annat man borde göra. Vettigare saker känns det som. Men, jag har fått in en bra rutin: att ha med blocket när jag tittar på Netflix. Eller att lyssna på radio. Då får jag istället en känsla av att jag gör två saker samtidigt och kan rita på i lugn och ro.

De här är från idag:

 

Promarkers krumelur rosa Promarkers krumelur grön Promarkers krumelur gul

På senare tid har det blivit många färglada krumelurer. Det har absolut något med mina nya Promarkers pennor att göra. Det tog nämligen ett tag innan jag köpte nya efter detta projekt:

Filmerna gjorde jag, Kristoffer Andersson, Helena Svedenberg, Carolina Björk och Samuel Wibeck i ett skolprojekt 2012. Vi hade några riktigt roliga dager under inspelningen!

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>