frukt-smycke2
Blogg, Dagen idag, Pysslat

Ett halsband av frukt!

Ibland får jag för mig att göra egna smycken. Jag tänker att det är för dyrt för att köpa nytt och att smycken i affärer är tråkiga. Men det är bara halva sanningen – själva pysslet lockar mest. Häromdagen upptäckte jag att de senaste smycken jag gjort följer ett visst tema: ett ko-halsband, en gris-nyckelring och en räv-ring. Så jag kom fram till att något med frukt skulle passa in fint!

Cernitlera är väldigt tacksam att jobba med för det är väldigt enkelt att forma och härdas i vanliga ugnar. Jag började göra frukter lite planlöst, men efterhand kom jag på att det nog skulle bli ett halsband. När frukterna härdas i ugnen limmade jag fast dessa på själva hänget (en pinne med metallkrok). Superpilligt! Sista detaljen var lacket, som gav frukterna en smaskig glans.

cenitlera-pyssel

frukter-cenitlera

flera-frukter-cenitlera

frukt-smycke-ihopsattning

frukt-smycke-3

frukt-smycke-4

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>