gor-roligt-med-glasburkar

Gör roligt med glasburkar

Det är alltid kul med knäppa burkar, och det är så enkelt att göra själv.  Allt man behöver är gamla glasburkar, lämpligt föremål (jag rotade fram plastdjur) och lite färg. De här är målade med överbliven möbellack, som både fäster och håller bra.

 

burkar

 

De gör sig fint i skafferiet!

Publicerat av

Kaisa Andersson

Jag är en illustratör, mönsterskapare och obotlig pysslare. Jag är också grafisk formgivare, vegan och lagom morgonpigg. Under "Heja Kaisa!" skriver jag om vad jag pysslar med, sånt som inspirerar, tankar och en och annan guide.

2 reaktioner till “Gör roligt med glasburkar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>