feat-grattis
Blogg, Dagen idag, Pysslat

Gratulationer på griffeltavla

I helgen var jag på storkalas! Pappa fyller 60 i dagarna och hade bjudit in släkt och vänner. Det var sjukt längesedan vi samlades allihopa, så några av kusinbarnen träffade jag för första gången! Det blev en helfestlig dag med smörgåstårta, fika, paketutdelning, en hel del lek och mycket prat.

Grattiskort på griffeltavla

Gratulationer på griffeltavla

Någon dag innan festen tog jag på mig att göra gratulationskortet från oss syskon. Jag fick en vision om att göra ett stort kort i akvarell med massa sommarblommor och text. Men, så blev det inte… Som vanligt hade jag svårt att hitta precis det jag ville ha i någon butik. Att det ska vara så svårt att hitta en större, blekgul kartong med textur kan jag fortfarande inte fatta.

Så två dagar innan festen får jag lov att tänka om och hittar en griffeltavla på Åhlens. Några äkta tavelkritor hittade jag däremot inte, så istället jag har använt mig av en ljus färgpenna. Fördelen är att färgpennan var svår att sudda ut så den håller bättre. Det var också lite läskigt (att den inte gick att sudda ut) så jag skissade en hel del vid sidan om innan jag började.

Standard

One thought on “Gratulationer på griffeltavla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>