gladpask-dino
Blogg, Dagen idag, Pysslat

Hej påskdinosaurier!

Glad påsk allesammans! Inför påsken, precis som innan jul, så pyntas och pysslas det i stugan. Det blir mat, godis och dryck. Man träffar hela familjen men slipper att ge paket till var och en. Det blir ingen stress, och det är därför som påsken är bäst!

Men, som vegan blir det lite jobbigt med högtider – det är så mycket fokus på att äta djuren eller sno något annat från de stackarna. Det gör att jag blir lite less på alla kycklingar som ingår i allt påskpynt. Förresten kan man tröttna på kycklingar även om man inte är vegan – de är överallt! Snacka om okreativt.

Så till mitt påskpyssel bytte jag helt enkelt ut kycklingarna mot det perfekta substitutet: dinosaurier. De är redan döda, lägger ägg och i alla fall t-rex ska ha haft fjädrar. Leksaksdjuren grundades med vit akrylfärg, sedan fyllde jag på med mer akrylfärg i olika mönster och färger. Ta-da, påskdinos!
 
dino2

dino1

process

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>