HelloWorld
Blogg

Hej Världen!

Äntligen dags för sjösättningen av det stora hemsideprojektet! Det började med att jag ville ha en nätbaserad portfolio, det måste man ju ha som grafisk designer nuförtiden. Själv gillar jag portfolios lite halvt om halvt, ibland blir jag inspirerad och ibland vill jag helst krypa ner under täcket och aldrig komma fram. Men, att bara visa upp färdiga arbeteten kändes inte så roligt. Därför vill jag använda den här bloggen för att visa hur arbetet med mina stora och små projekt kan se ut. Som en liten designdagbok. Jag hoppas kunna dela med mig av tips och sprida lite inspiration ut i världen.

För den som är extra intresserad är det här en WordPress sida, och jag har utgått ifrån Flexible theme (en skapelse av Elegant themes) men ändrat lite kod så det blitt mer Kaisa. Jag var nämligen ute efter en responsiv sida (så den ser snygg ut även i telefonen) och insåg snabbt att jag behövde hjälp för att det inte skulle dröja hundra år att färdigställa. För den som är nyfiken på WordPress rekommenderar jag denna tutorial på Lynda.com, som dessutom är gratis. Enjoy!

 

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>