drop_caps_t

Jessica Hische

Jag snubblade över denna källa till inspiration för snart två år sedan, då jag skrev mina första rader HTML och CSS. Det var via sid0projeket Don’t Fear The Internet – där Jessica Hische tillsammans med Russ Maschmeyer introducerar HTML, CSS och Internet i lättsamma guider. Jag vet inte om jag blev speciellt mycket bättre på att koda genom dessa videor, men det var definitivt en rolig introduktion! Därifrån klickade jag mig in till Jessicas otroligt fina portfolio. Jag stötte även på de andra roliga sidoprojekten som Daily Drop CapShould I Work For Free och Mom This Is How Twitter Works.

Jessica Hische portfolio
En screenshot från Jessica Hisches portfolio, bara en bråkdel av alla arbeten som ligger uppe.

 

Jessica Hische beskriver sig själv som en ”letterer, illustrater, crazy cat lady, secret web designer”. Men, bäst att förklara vad hon gör är nog Jessica själv och inte jag. Titta på denna video från We Love Graphic Design 2012  som är både inspirerande och fullproppad med goda tips.

 

 

Publicerat av

Kaisa Andersson

Jag är en illustratör, mönsterskapare och obotlig pysslare. Jag är också grafisk formgivare, vegan och lagom morgonpigg. Under "Heja Kaisa!" skriver jag om vad jag pysslar med, sånt som inspirerar, tankar och en och annan guide.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>