malar-kaktusar-akvarell

Kaktusar som inspirerar

malar-kaktusar

Inga växter verkar överleva i vårt supersoliga vardagsrumsfönster, så förra veckan köpte vi tre små kaktusar. Jag hoppas verkligen att de kommer att trivas. De är så taggit söta – en väldigt inspirerande kombination.

Jag har varit sugen på att teckna av dem hela veckan men först idag som jag haft ro till det. Jag valde akvarellpennorna. Inte mitt vanliga vapen men fungerade riktigt bra! Kommer nog att sitta och rita av flera växter idag. Plockade med lite ogräs på vägen hem från affären nyss…

Tänker att jag ska göra något Birthe Koustrup inspirerat av det hela. Rita av, scanna in och sätta ihop till ett mönster. Vi får se! Tillbaka till ritbordet.

Publicerat av

Kaisa Andersson

Jag är en illustratör, mönsterskapare och obotlig pysslare. Jag är också grafisk formgivare, vegan och lagom morgonpigg. Under "Heja Kaisa!" skriver jag om vad jag pysslar med, sånt som inspirerar, tankar och en och annan guide.

2 reaktioner till “Kaktusar som inspirerar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>