decopage-servette

Kvart i nio pyssel

Någon kväll här i veckan (torsdag kanske?) fick jag ett pysselsug framåt nio på kvällen. Och om jag inte pysslar då blir jag sur och bitter, så jag måste göra någonting helt enkelt. Jag hade ett par trista solglasögon som jag bestämde mig för att pimpa till med decoupage.

Först maskade jag glasen med eltejp. Kunde nog varit lite noggrannare med det, för det kom en del lack på glasen trots allt… Eftersom bågarna var bruna grundade jag för säkerhetsskull med vit akrylfärg. Och sen körde jag på med servetten.

Fort gick det, var nog lite slarvig men de duger för mig. Jag var trots allt trött, sugen på att lägga mig, men tvungen att bli klar. Nu väntar jag bara på att det ska komma lite sol, så att jag får ut och glassa med mina blommiga brillor!

 

decopage-solglasogon

Publicerat av

Kaisa Andersson

Jag är en illustratör, mönsterskapare och obotlig pysslare. Jag är också grafisk formgivare, vegan och lagom morgonpigg. Under "Heja Kaisa!" skriver jag om vad jag pysslar med, sånt som inspirerar, tankar och en och annan guide.

En reaktion till “Kvart i nio pyssel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>