jobba-pa-cafe

Låg prioritet på frisyren

Idag vill jag inte bli fin i håret. Jag vill jobba! Rita, researcha och göra moodboards. Så jag fick helt enkelt avboka min klipptid (som jag väääldigt akut bokade igår för att mitt hår kändes vildvuxet, stripigt och omöjligt att fixa till). Istället intalar jag mig att visst, frisyren kanske är vildvuxen, stripig och omöjlig att fixa till – men på ett otippat fint sätt! Bästa beslutet idag.

Publicerat av

Kaisa Andersson

Jag är en illustratör, mönsterskapare och obotlig pysslare. Jag är också grafisk formgivare, vegan och lagom morgonpigg. Under "Heja Kaisa!" skriver jag om vad jag pysslar med, sånt som inspirerar, tankar och en och annan guide.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>