2015
Blogg, Process

Nya Nyårsönskingar

Det här med nyårsönskingar verkar ha effekt! Innan nyårsafton tittade jag igenom mina önskningar från 2014, och blev ganska glad när jag insåg att mycket har gått i uppfyllelse. Jag har till exempel fört bilddagbok, gjort en del vegandesign och fått ett nytt jobb. Ungefär precis det jag önskade mig! Men nu kan jag såklart lägga till nya önskningar för 2015:

 

FRIGÖRA MER TID FÖR EGNA PROJEKT

Jag vet inte hur det ska gå till. Men jag är övertygad om att det kommer gå att lösa på något vis. Heltidsjobbet och pendlingen tar mycket tid, och jag måste på något sätt få mer tid över till privata projekt…

 

KREATIVT OCH KUL PROJEKT MED LINN

Jag ska med tillsammans med Linn göra något roligt projekt. Vi är båda väldigt kreativa och vi gillar att jobba ihop – så det är förvånande att vi inte har gjort något ihop än. Det ska det bli ändring på i år!

 

VEGANDESIGN

Önskningen att göra mer vegandesign slog verkligen in. Under det här året vill jag först och främst göra klart de tre större projekt jag håller på med just nu. Sedan vill jag göra ännu fler illustrationer och infografiker kring djur och veganism.

 

LANSERA NY HEMSIDA

Jag har länge velat uppdaterat min hemsida/portfolio men nu jäklar måste det bli av!

 

UTFORSKA RÖRLIGA MEDIER

Den här punken får följa med från förra året. Jag har testat på lite, bland annat gjort en videotutorial och lärt mig animera giffar, men inte alls tillräckligt känner jag.

 

Standard