2014
Blogg, Dagen idag

Nyårsönskningar

Nu är det nya året här! Det blev som vanligt inga nyårslöften för min del. Löften känns för allvarliga och pressande. Istället avlägger jag nyårsönskningar, som man kan ta lite lättare på. Men jag ser till att ha ganska goda möjligheter att utföra önskningarna, så jag strök både ”vinna på Triss” och ”fred på jorden”. Det här önskar jag göra 2014:

 

UTFORSKA RÖRLIGA MEDIER

Jag älskar själv rörliga medier men har inte givit det så mycket tid. Jag vill göra åtminstone en motion graphic och en video-guide.

 

FÖRA BILDDAGBOK

Under några år har jag fört dagbok, i hopp om att bli bättre på att skriva. I år skulle jag istället vilja teckna en bild om dagen och fånga dagens viktigaste händelser.

 

HITTA DRÖMJOBBET

Självklart vill jag hitta det perfekta jobbet! En plats där jag får göra häftiga, svåra och roliga saker. Kollegorna är bäst och alla älskar kaffe.

 

GÖRA MER VEGANDESIGN

Nu har jag varit vegan ett bra tag, och 2014 vill jag bidra med mina kunskaper inom formgivning och kommunikation för att övertyga fler om att det är en bra grej.

Standard

One thought on “Nyårsönskningar

  1. Pingback: Nya Nyårsönskingar - Heja Kaisa! | Heja Kaisa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>