Pantone2013Emerald

Pantone color of the year 2013

Varje år så väljer Pantone ut Color of the year, och 2013 är det Emerald 17-5641 som gäller! Jag har inte bestämt mig, den känns lite kall och klingar inte lika bra som tidigare års Tangerine Tango, Honeysuckle och Turquoise. Men, jag tänkte ge den en chans i alla fall. Därför gjorde jag en liten illustration och, eftersom jag är en sucker för nya skrivbordsbilder, bytte jag till bilden nedanför. Om du också vill ha, så finns de att hämta här. Det finns även till iphones och ipads.

 

emeraldWallpaperPms

 

Publicerat av

Kaisa Andersson

Jag är en illustratör, mönsterskapare och obotlig pysslare. Jag är också grafisk formgivare, vegan och lagom morgonpigg. Under "Heja Kaisa!" skriver jag om vad jag pysslar med, sånt som inspirerar, tankar och en och annan guide.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>