parlarmband

Piffigt med pärlor – gör ett eget armband

Under sommarens första semestervecka kopplade jag av med lite pärlpyssel. Det låter väl klyschigt men det är så jag slappnar av. Sneglade i Hobby guiden från Panduro för hur man ska trä på pärlorna. Jag gjorde en egen version av instruktionerna för den som vill göra ett eget fräsigt armband.

 

parlarmband-sa-gor-du

orange-parlarmband

 

Mer pärlinspiration!

Publicerat av

Kaisa Andersson

Jag är en illustratör, mönsterskapare och obotlig pysslare. Jag är också grafisk formgivare, vegan och lagom morgonpigg. Under "Heja Kaisa!" skriver jag om vad jag pysslar med, sånt som inspirerar, tankar och en och annan guide.

En reaktion till “Piffigt med pärlor – gör ett eget armband”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>