poddsommar
Blogg, Inspiration

Poddsommar

Det känns härligt att Sommar i P1 har dragit igång. Jag lyssnar nästan varje dag på tåget hem. Det tar ungefär en timme för mig att komma fram till dörren så det är precis lagom att lyssna på poddversionen. Enda nackdelen är att jag är så sjukt lätt rörd att jag börjar gråta i princip varje avsnitt (japp, därför lyssnar  jag inte på väg till jobbet).

Jag uppskattar inte de sorgliga delarna så mycket faktiskt, jag gillar mer de inspirerande inslagen. Som Nathalia Edenmont häromdagen. Det var i och för sig många tråkigheter i avsnittet också men det var inspirerande att höra henne berätta om sina bilder och resan dit.

Ett annat podcasttips är Design Matters med Debbie Millman. Hon intervjuar intressanta, kreativa personer som sysslar med design eller något designrelaterat. Eftersom det bygger mycket på personen som blir intervjuad så varierar avsnitten en del. Det blir lite som sommarprat, fast i intervjuform (och med mindre tårar). Några personer verkar lite dryga och eller verkar ha rätt oinspirerande jobb, så de hoppar jag över. Men sen finns det guldkorn, som till exempel:

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>