pyssel-presenter
Blogg, Dagen idag

Presenter redo att invigas!

Det bästa med att fylla år är inte längre presenter – utan att fira med nära och kära. MEN. Jag fick så himla många fina presenter igår att jag snarare kände mig som 5 än 25. Det kliade i fingrarna att börja leka. Därför har jag bestämt mig för att ägna resten av dagen åt att inviga presenter.

Jag tror jag börjar med papperspyssel. Sen, när jag börjar få ont i ryggen lägger jag mig och läser regelboken till ’Arkham Horror’. Kanske funderar jag över bästa sätt att förvara alla ”pluttar”. Lagom till middag blir det till att använda tryckkokaren och den fina ungsformen. Under tiden lyssnar jag på P1 och hoppas på att bli lite mer allmänbildad, så att jag slipper bli utklassad på ’Besserwisser’ (igen). Och till sist, när energin börjar tryta, kopplar jag av med ’Den store Gatsby’ och veganchoklad.

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>