pyssla-med-glasburkar

Pyssla med glasburkar

Häromdagen fick jag lust att pyssla med glasburkar. Det var ett tag sedan sist, så jag hade bunkrat upp med en del plastdjur och gamla glasburkar! Den här gången använde jag Hobbylack, vanlig akrylfärg och superlim.

Sju stycken blev det:

pyssla-med-glasburkar

Publicerat av

Kaisa Andersson

Jag är en illustratör, mönsterskapare och obotlig pysslare. Jag är också grafisk formgivare, vegan och lagom morgonpigg. Under "Heja Kaisa!" skriver jag om vad jag pysslar med, sånt som inspirerar, tankar och en och annan guide.

2 reaktioner till “Pyssla med glasburkar”

  1. Vilka finingar! Jag måste handla plastdjur och göra något liknande. Du kommer med nyttiga guider i photoshop också. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>