hejavaren
Blogg, Dagen idag, Mönster och illustrationer

Vårkänslor och nya mönster

Solen lyser, gatorna är rena från grus, blommor och videkissar har tittat fram. Jag känner hur energin och humöret stiger. Inspirationen växer. Ah, våren är bäst.

Inspirerad av vårtecknen så har jag gjort två nya mönster. Metoden för de två är ungefär den samma; jag scannade teckningar som jag gjort med Promarkers in till Photoshop. Rapporten gjorde jag lite snabbt genom att multiplicera bilden och flyttade runt tills jag hittade balanserade upprepningar. Sedan experimenterade jag med olika blandningslägen, ’Levels’, ’Color Balance’, och ’Hue/Saturation’. Och vips, så hade jag flera olika varianter.

VÅRBLOMMOR:

varblommor11

vårblommor mönster

mönster med vårblommor

 

VIDEKISSAR:

videkissar mönster

videkissar närbild

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>