redesign-97635_640x320-2
Blogg, Dagen idag

Ombyggnaden får vänta!

Ja, ibland blir det inte som en tänkt sig. Men det kan också vara bra.

Just nu har jag flera roliga projekt på gång, två riktigt fina hemsideprojekt och ett illustrationsuppdrag. Men, jag jobbar också. Heltid. Och pendlar. Tiden räcker (som alla nog vet) inte till allt. Därför har jag bestämt mig för att lägga mitt egna hemsideprojekt på is ett tag. Lite tråkigt, men det är ju för andra roliga projekt.

När jag tänker efter kan det nog vara lika bra. Jag har en del saker att klura ut med redesignen faktiskt. Jag hoppas i alla fall kunna uppdatera bloggen hyfsat ofta :)

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>