patternobserver
Blogg, Dagen idag, Process

PatternObserver

Jag tror jag har hittat en bra grej för mig: PatternObserver.

Det är främst ett online-kurssystem för att utvecklas inom mönsterformgivning (och att driva företag men så långt har jag inte tänkt). Kurserna är helt webbaserade med text och video tutorials. Det varvas med uppgifter och allting synkas i ett forum där en inte bara får feedback från lärarna utan också andra studenter. En gång i månaden hålls ”webinars” där alla kan ställa frågor  (eller skicka in frågor i förväg om tidsskillnaden är för stor).

Jag har precis börjat kursen The Textile Design Lab så jag vet inte än hur pass bra hela upplägget är, men jag hoppas på det bästa. Än så länge känns det riktigt kul! Bra att ha något uppstyrt att hålla på med när jag pendlar och på kvällarna. Nackdelen är väl att det kostar en del, så jag ska testa i tre månader nu och se om det är värt att fortsätta.

I bloggen, som är öppen för alla, finns en del bra lästips för den som är intresserad (det var så jag hittade sidan):

 

På Michelle Fifis (grundaren) pinterestsida finns också en hel del inspiration.

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>