blivegan-illustration
Blogg, Process

Veganprojektet Västerås

Det kändes dags för en liten uppdatering om ett projekt jag håller på med! Det var nämligen ett tag sedan jag pysslade, uppdaterade bloggen eller gjorde mönster… men sysselsatt har jag varit!

I våras startade jag och några vänner en förening: Veganprojektet Västerås. Syftet med föreningen är att informera om veganism och djurrätt. Det vi gör oftast är att ha informationsbord på stan där vi bjuder på kakor och svarar på  frågor.

Till detta har vi så klart behövt ta fram lite material. Ganska basic saker till en början, som logotyp och informationsfolder. Vi fick en bra blandning i ”designgruppen”: en juornalist, en datavetare, en grafisk designer/civil ingenjör och så jag!

veganprojektet-vasteras-logos

veganprojektet-vasteras-viker-folder

 

I höstas började vi på nästa stora projekt, att ta fram en hemsida. På sensommaren startades även en systerförening, Veganprojetet Stockholm, så hemsidan blir en plats med dels information om föreningnarna och även chans att föra samtalen vidare.

Hemsidan kommer troligtvis blir klar januari-februari 2015 och det är jag super peppad inför! På arbetsbordet ligger ytterligare två hemsidor på tur, så det ska blir skönt att få mer tankar över till dem. I de projekten är jag dessutom webbdesiger/illustratör så det ska bli skönt att lämna över kodningen ett tag.

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>